Welkom bij Floorcommunicatie!

Voor strategisch communicatieadvies, interim communicatiemanagement, teksten voor print en web, social media management en redactie.

Floorcommunicatie kan u helpen met uw communicatie van a tot z. Van communicatieplan tot persbericht, van het schrijven van een foldertekst tot het opzetten van een campagne. Met jarenlange ervaring in externe en interne communicatie is geen opdracht te klein of te groot.

Neem voor meer informatie contact op!

One thought on “Welkom bij Floorcommunicatie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>